Készíts saját weboldalt néhány kattintással

Szerezz több vendéget magas közvetítői jutalékuk nélkül. Weboldal percek alatt, programozói tudás nélkül.
  14 napos ingyenes próbaidőszak. Nincs szükség bankkártyára.

  Egyszerű weboldal, több vendég, kevesebb jutalék

  Az érdeklődők látják vendégházad szabad időpontjait és kedvezőbb árait, így szívesebben foglalnak saját felületeden, nem pedig a Bookingon vagy más közvetítő oldalon keresztül.
  Kevesebb jutalék
  A közvetítő oldalak sokszor 12 - 18% közötti jutalékot vonnak le a foglalások értékéből. Ha a foglalások egy része a saját weboldalról érkezik akár több tízezer forintot spórolhatsz.
  Több szabadidő
  Az Appartman weboldalkészítőjének hála automatikus emaileket és naptárszinkront is beállíthatsz. Ha foglalás érkezik, a vendég minden információt azonnal megkap.
  Megbízható megjelenés
  Egyszerűen kezelhető foglaltsági naptárunkkal egyértelműek az érkezési-távozási napok és foglalás is csak néhány gombnyomás.

  Készítsd el weboldalad bárhonnan

  Tudjuk, hogy a szállásadók milyen elfoglaltak, ezért úgy hoztuk létre a weboldalkészítőnk felületét, hogy mobiltelefonról is teljesen működőképes legyen.
  Nem kell leülnöd a számítógép elé és órákat ott töltened egy weboldal összeállításához. Könnyedén megheted bárhol, bármikor, a telefonodról is!
  Regisztrálok

  Hozd létre saját weboldalad és légy független!

  Soha nem volt még ilyen egyszerű honlapot készíteni: technikai tudás nélkül, néhány kattintással, percek alatt elkészítheted a saját weboldaladat, ahol a vendégek minden szükséges információt megtalálhatnak és azonnal foglalhatnak!

  Appartman foglalási felület

  Készítsd el szálláshelyed percek alatt programozási tudás nélkül
  Ha nem szeretnél külön weboldalt létrehozni, az Appartman foglalási felületedet is használhatod önálló weboldalként. A személyre szabható linket megoszthatod a Facebook és Instagram oldaladon vagy a Google Cégemen keresztül is.
  Ingyenes regisztráció

  Automatikusan frissülő naptárszinkron

  Új funkció
  Könnyedén összehangolhatod az Appartman naptárát a Szallas.hu, Booking és Airbnb közvetítő oldalakkal.
  A regisztrációnál egyszerűen áthozhatod máshonnan a foglalásaidat. Az iCal naptár szinkron funkcióval nagy mértékben csökkenthető az adminisztráció és a túlfoglalás esélye.
  Próbáld ki ingyen
  Demo felület

  Élvezz minden előnyt a saját oldaladon

  Azok a vendégek, akik megtalálják a weboldalad, kényelmesen lefoglalhatják a kívánt időpontokat ahelyett, hogy szabad időpontokról kérdezősködnének e-mailben vagy telefonon, vagy akár azonnali foglalás reményében a közvetítőkhöz fordulnának.

  Hozd létre saját direkt foglalási rendszeredet percek alatt!

  14 nap ingyenes próbaidővel.
  • Villámgyors regisztráció
  • Automatikusan frissülő naptárak
  • Automatikus emailek
  14 napos ingyenes próbaidőszak. Nincs szükség bankkártyára.