Készíts saját weboldalt néhány kattintással

Szerezz több vendéget magas közvetítői jutalékuk nélkül. Weboldal percek alatt, programozói tudás nélkül.
  • Villámgyors regisztráció
  • Automatikusan frissülő naptárak
  • Automatikus emailek
14 napos ingyenes próbaidőszak. Nincs szükség bankkártyára.

Egyszerű weboldal, több vendég, kevesebb jutalék

Az érdeklődők látják vendégházad szabad időpontjait és kedvezőbb árait, így szívesebben foglalnak saját felületeden, nem pedig a Bookingon vagy más közvetítő oldalon keresztül.
Nincs webfejlesztői díj
Spórolj több száz ezer forintot webfejlesztőn, jogászon, tárhelyen. Tőlünk mindent megkapsz és ha elakadtál magyar ügyfélszolgálatunk segít!
Több szabadidő
Az Appartman weboldalkészítőjének hála automatikus emaileket és naptárszinkront is beállíthatsz. Ha foglalás érkezik, a vendég minden információt azonnal megkap.
Megbízható megjelenés
Egyszerűen kezelhető foglaltsági naptárunkkal egyértelműek az érkezési-távozási napok és foglalás is csak néhány gombnyomás.

Szálláshely weboldal készítése 4 egyszerű lépésben

1
Domain név vásárlása
Domain nevedet bármelyik szolgáltatónál megvásárolhatod, jellemzően pár ezer forintért. Mi a Servergarden szolgáltatását ajánljuk. Tárhelyet nem kell venned, azt mi biztosítjuk neked.
2
Appartman regisztráció
A domain regisztrációnál 1-2 nap átfutási idővel lehet számolni, így közben érdemes elvégezni a regisztrációt az Appartman felületén.
3
Adatok feltöltése és testreszabás
Weboldalad a feltöltött szálláshely adatokból fog generálódni, amit utána testre is szabhatsz színekkel és betűtípusokkal. Ezt nagyon egyszerűen elvégezheted mobil admin felületünkről is.
4
Domain összekötés
Szálláshelyed domain nevét össze kell kötni az Appartmannal, hogy az általad megvásárolt domain néven érjék el a vendégeid. Ebben a lépésben szívesen segít profi és villámgyors ügyfélszolgálatunk.

Készítsd el weboldalad bárhonnan

Tudjuk, hogy a szállásadók milyen elfoglaltak, ezért úgy hoztuk létre a weboldalkészítőnk felületét, hogy mobiltelefonról is teljesen működőképes legyen.
Nem kell leülnöd a számítógép elé és órákat ott töltened egy weboldal összeállításához. Könnyedén megheted bárhol, bármikor, a telefonodról is!
Regisztrálok

Hozd létre saját weboldalad és légy független!

Soha nem volt még ilyen egyszerű honlapot készíteni: Kifejezetten szállásadóknak készült megoldásunkkal naptárszinkrontól, árak - és foglalási szabályokon át a bankkártyás fizetés beállításáig mindent megkapsz. Sőt, az NTAK és VIZA barát GDPR-ral és tárhellyel sem kell törődnöd.

Appartman foglalási felület

Készítsd el szálláshelyed percek alatt programozási tudás nélkül
Ha nem szeretnél külön weboldalt létrehozni, az Appartman foglalási felületedet is használhatod önálló weboldalként. A személyre szabható linket megoszthatod a Facebook és Instagram oldaladon vagy a Google Cégemen keresztül is.
Ingyenes regisztráció

Automatikusan frissülő naptárszinkron

Új funkció
Könnyedén összehangolhatod az Appartman naptárát a Szallas.hu, Booking és Airbnb közvetítő oldalakkal.
A regisztrációnál egyszerűen áthozhatod máshonnan a foglalásaidat. Az iCal naptár szinkron funkcióval nagy mértékben csökkenthető az adminisztráció és a túlfoglalás esélye.
Próbáld ki ingyen
Demo felület

Appartman weboldal vs. más megoldások

Akár magadnak, akár webfejlesztővel készíted el saját weboldalad, az Appartman meglévő weboldalba vagy weboldal nélkül is jó megoldás lehet. Több információra van szükséged? Olvasd el a cikkünket a témában.

Regisztrálj és tedd lehetővé az egyszerű direkt online foglalást vendégeidnek!

14 nap ingyenes próbaidővel.
  • Villámgyors regisztráció
  • Automatikusan frissülő naptárak
  • Automatikus emailek
14 napos ingyenes próbaidőszak. Nincs szükség bankkártyára.