Szakmai tudástár szállásadóknak

Tudástár szállásadóknak

Hogyan használd a Facebookot vendégszerzésre?

Vajon hogyan lehet elérni, hogy a vendégek ne a közvetítőkön keresztül jussanak el hozzánk, megtalálják a saját weboldalunkat, és inkább közvetlenül keressenek fel, akár a közösségi oldalakon?

Hogyan emelj árat szálláshelyeden?

Sokan félnek, ha túl drága lesz a szálláshely, vendégeket bukhatnak. Az áremelkedés azonban nem ördögtől való, csak jól kell meghatározni a mértékét.

Lemondás az utolsó pillanatban – mit tehetsz, hogy elkerüld?

Mondtak már le nálad foglalást az utolsó pillanatban? Az ilyen lemondások elkerülésére, vagy legalább a kiesett bevétel minimalizálására a legjobb fegyver a megelőzés. Van pár tippünk, amik segítségével csökkenhetnek a rövid határidős visszamondásaid!

Így tűnhet ki a szálláshelyed: tippek, hogy könnyen jöjjenek a foglalások

Magyarországon körülbelül 46 ezer szálláshely van, ebből 42 ezer számít magánszálláshelynek. A frekventáltabb helyeken, a népszerű turistacélpontok környékén könnyű teltházat produkálni a nagy forgalom miatt, szezonon kívül viszont már komolyan meg kell dolgozni a foglalásokért.

Elmarad az őszi szünet – mi lesz a foglalásokkal?

Sokan élték meg érvágásként, hogy a kormány bejelentette: idén elmarad az őszi szünet. Szállásadóként ez jelenthet akár kiesést is, de ha ügyesek vagyunk, találhatunk megoldást a problémára.

Az Appartman sztori

Az Appartman egy magánszállásadóknak fejlesztett szoftver magnánszállásadóktól. Olvassa el e személyes kötődésű projekt rövid történetét!